Utrechtse digibeteraars: Quinten van Furhat Robotics
In de reeks ‘Utrechtse digibeteraars’ introduceert MERLINQ mensen en organisaties uit de regio Utrecht die met zorgvuldig toegepaste technologie het verschil willen maken in het leven van mensen. Deze keer: Quinten Stekelenburg van sociale-robot-platform Furhat Robotics.
Zeven kaders voor toekomstbestendige zorg in Nederland
Ik las bijna 300 openbare reacties op de internetconsultatie ‘Zorg voor de Toekomst’ van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Op basis van alle inzendingen kom ik tot 7 kaders om de zorg in Nederland echt toekomstbestendig te maken en daarover een goed gezamenlijk gesprek te voeren.
Innoveren? Kies onderzoekende ondernemer en ondernemende onderzoekers
Ik geniet van het oplossen van business-puzzels: vernieuwing verkennen en realiseren waarmee bedrijven op langere termijn overleven. Het oplossen van innovatieve bedrijfsvraagstukken werkt het beste met een onderzoekende ondernemer in een team met ondernemende onderzoekers. Wat bedoel ik daarmee?
Utrechtse digibeteraars: Buro Meinders
In de reeks ‘Utrechtse digibeteraars’ introduceert MERLINQ mensen en organisaties uit de regio Utrecht die met zorgvuldig toegepaste technologie het verschil willen maken in het leven van mensen. Deze keer: Buro Meinders.
Nieuwe MERLINQ'er Stella over Conversation Design
Onze nieuwe MERLINQ-collega Stella Punselie stelt zich voor. Zij start met veel plezier als junior conversation designer en biedt alvast een kijkje in de wereld van conversational AI.