Op reis naar je gedroomde toekomst

24.12.21 13:56 Reactie(s) Door Bas Evers

Wij ondersteunen ‘Retourtje Youtopia’, een ludiek digitaal product dat nadenken over de toekomst leuk maakt. Want wij gunnen Anabella Meijer een markt voor dromen over de toekomst, en we beseffen dat een gedroomde toekomst uit laten komen vraagt om een marktbenadering vandaag.

Vlak voor de jaarwisseling gaan we graag weer even terug naar ons waarom. Waarom bestaat MERLINQ? Hoe willen we onze doelen bereiken? 

De toekomst beïnvloeden in het nu
MERLINQ staat voor Merlin’s Quest. De mythische tovenaar Merlijn reisde vanuit verschillende toekomsten terug naar het heden. Hij probeerde met die kennis mensen de juiste keuzes te laten maken om de toekomst die Merlijn het liefste zag, waarheid te laten worden. Merlijn kon echter alleen een zetje geven, maar niemand dwingen.

Net zoals Merlijn adviseren wij vanuit een ideaalbeeld over de toekomstige menswaardige toepassing van technologie, waarbij we de invloed in het nu pakken door te pionieren: zelf en met onze klanten. Langs deze weg op zoek naar kansrijke businessmodellen die individuen versterken en daarmee onze samenleving.

Een droomreis naar jouw toekomst

Onlangs troffen wij iets wat ons deed denken aan zulke queestes, namelijk het Retourtje Youtopia

Architect en tekenaar Anabella Meijer wil complexiteit leuk maken. Zij bouwde een ludiek digitaal product om nadenken over de toekomst weer leuk te maken. Aan het einde van de persoonlijke reis waarop Anabella jou begeleidt, heb je in woord en beeld gebracht hoe jouw ideale toekomst eruit ziet. Met een unieke ansichtkaart als tastbare herinnering. Bijvoorbeeld deze:
Retourtje Youtopia ansichtkaart

Na afloop kun je de vraag stellen: wat kan ik nu al doen om naar dat ideaalplaatje te bewegen? En met jouw youtopia in de hand, kun je in gesprek met andere mensen. Want iedereen heeft zijn eigen ideaalbeeld, maar de wereld maken we samen. Hoe ziet 'wetopia' eruit?

Boek nu - voor maar 9,99 - een all-inclusive naar het land dat zou bestaan als JIJ de leider was: 
Retourtje 'Land van mijn dromen'
(Vandaag ontvangen onze relaties een ticket op onze kosten.)

Het avontuur gaat verder in 2022

Wij hopen dat je een mooie reis hebt naar de toekomst. We zijn benieuwd naar de overeenkomsten en de verschillen tussen jullie youtopia’s. En wij vervolgen graag samen met jou, Merlijns avontuur! Fijne feestdagen!
Deel -