Nieuwe MERLINQ'er Anna

02.11.20 9:24 Reactie(s) Door Anna

Onze nieuwe MERLINQ-collega Anna van der Vet stelt zich voor. Ze begint met veel plezier bij ons als junior informatie analist.


Anna van der Vet


Mijn naam is Anna van der Vet en ik ga beginnen bij MERLINQ als junior informatie analist. 


Ik ben 20 en sinds twee jaar woon en studeer ik in Utrecht. 

Naast dat ik studeer, ben ik graag bezig met zelf kleding maken, ook vind ik het leuk om te lezen en als het kan, ben ik graag met vrienden. Dit jaar begin ik aan het derde jaar van de studie Informatiekunde. 

Na een aantal bijbaantjes als caissière, huiswerkbegeleiding en recruiter gehad te hebben, wilde ik nu graag aan een studiegerelateerde bijbaan beginnen. Een bijbaan waar ik echt inhoudelijk aan de slag kan gaan. 

Bij MERLINQ hoop ik de theorie die ik geleerd heb, toe te kunnen passen in de praktijk. Als junior informatie analist ga ik mij bezig houden met bijvoorbeeld requirements-analyses, use cases en user stories opstellen, procesflows ontwerpen en schakelen met development teams. 

Ik heb er heel veel zin in om mijn enthousiasme en kennis in het werk te gaan steken.

Stuur mij een mail
Deel -