Nieuwe MERLINQ'er Edo

20.01.21 16:13 Reactie(s) Door Edo Labrujere

Edo Labrujere

Onze nieuwe MERLINQ-collega Edo Labrujere stelt zich voor. Hij begint met veel plezier bij ons als junior data consultant.

Mijn naam is Edo Labrujere. Begin dit jaar ben ik begonnen bij MERLINQ.
Ik vereenzelvig mij met het beeld van de eigenwijze expert; zonder uitzondering heb ik altijd mijn eigen pad gekozen, vaak lijnrecht tegen de voorgeschreven regels in.

Nu ik (iets) ouder en wijzer ben, snap ik dat je soms dingen van anderen aan moet nemen om jezelf verder te ontwikkelen.
Dit is één van de redenen dat ik bij MERLINQ ben gekomen. Zij biedt het raamwerk waarbinnen creatieve en out-of-the-box gedachten op waarde worden geschat, zonder ze af te wijzen, maar ook zonder ze serieuzer te nemen dan ze soms zijn.

Een andere reden is, is dat je bij MERLINQ in de eerste plaats als mens wordt gezien. Dit geldt voor zowel klanten, als collegae. Ik kan me alleen maar een toekomst voorstellen waarin een dergelijke cultuur de norm is. 

Dit bedrijf combineert een nuchtere kijk op wat is, een open hart voor wat kan zijn, met een haarscherp beeld op de mogelijkheden om die twee tot elkaar te brengen. 
Ik ben trots dat ik hier een onderdeel van uit kan maken.


Mijn rol binnen MERLINQ is die van junior data consultant: De projecten die ik oppak zijn georiënteerd rondom het ontwerpen en inrichten van Data Management en Business Intelligence. Zonder hier al te diep de inhoud in te duiken, geloof ik dat de essentie van deze vakgebieden overlappen:

Een bijna radicale bereidheid om de waarheid boven tafel te krijgen, en er geen doekjes om te winden. Weg met vage definities en ‘feel-good metrics’. Data waarvan duidelijk is wat het is, en visualisaties die duidelijk maken wat je eraan hebt. Daar wil ik voor staan.

Stuur mij een mail
Deel -