MERLINQ
MERLINQ
talent voor vernieuwen
Van proefballon naar product

Van proefballon naar product

Jij bent als innovatiemanager elke dag bezig om vernieuwingskansen te spotten. Om het voortbestaan van jouw organisatie veilig te stellen. Want jij weet: om als organisatie te overleven moet je blijven vernieuwen. Steeds sneller. Jij beseft: om toekomstvast te zijn moet je als organisatie wendbaar zijn. 


Je hebt al heel wat proefballonnetjes opgelaten. Ieder ballonnetje was op zich een stap in de goede richting. Maar om de toekomst zeker te stellen, zal er ook eens een proefballonnetje moeten uitgroeien tot een volwaardig product. Misschien ben je daar al hard mee bezig (geweest), maar blijft het succes achterwege. Welke innovatie waar jij aan hebt meegewerkt, verdient een gouden toekomst?

Impact laten landen met MERLINQ

Wil jij je favoriete proefballon tot wasdom laten komen? Of het product waaraan je keihard werkt, eindelijk laten groeien en bloeien? Wij zijn jouw partner voor ondernemend innoveren. Wij vinden met jou het bewijs, we laten de potentie zien, en gaan met jou op zoek naar financiering om de impact zo groot mogelijk te maken.

Plan B voor Corporates
Stuur mij meer informatie over de MERLINQ-aanpak

Waarom met MERLINQ?

De ingrediënten voor onze impact vergrotende Plan B-aanpak:

  • Gebaseerd op de bewezen methode ‘Scaling Lean’, geoptimaliseerd vanuit eigen ervaring.

  • Per innovatie en/of per niche een multidisciplinair team met de juiste expertise, dankzij ons brede netwerk.

  • Vruchtbare combinatie van gepassioneerde analytische en creatieve professionals met scherpe leergierige geesten.