MERLINQ
MERLINQ
talent voor verneuwen
Verbeteren & Vernieuwen

Innovatie organiseren

Ook bij jou is het besef geland: om als organisatie te overleven moet je blijven vernieuwen. Steeds sneller. Jij weet: om toekomstvast te zijn moet je als organisatie wendbaar zijn.


Als je dit verhaal vertelt in je organisatie, begint het te schuren. Processen zijn gericht op kleine voorspelbare verbeteringen en vermijden van risico’s. Wendbaar zijn gaat niet vanzelf. Toch zal het moeten. Producten en diensten moeten slim verbeterd en vernieuwd. Je doet je best om dat tussen de oren te krijgen.


Maar stiekem weet je ook: de echte vernieuwing gaat niet uit de bestaande organisatie komen. Er moet iets naast komen te staan. Een speeltuin. Een plek om snel te leren. Jouw eigen voorlopers, samen met leergierige en innovatieve mensen van buiten, in een setting waarin ze breed kunnen denken en vrij zijn om nieuwe technologie uit te proberen. Uit dit innovatiespoor gaan echte vernieuwingen komen, die of ingepast worden in de bestaande organisatie, of apart zullen blijven staan. Allebei is goed.

Vernieuwen met MERLINQ

Ben jij eraan toe om innovatie voor jouw organisatie handen en voeten te geven? MERLINQ doet met je mee. Wij zijn jouw partner voor het verkennen en ontwikkelen van vernieuwende diensten. Wij richten een speeltuin in die ruimte biedt om breed te kijken, maar zeker niet vrijblijvend is. We kaderen de innovatiekracht om snel te kunnen leren waar kansen liggen. We zijn geen consultants aan de zijlijn; wij experimenteren en ondernemen met je mee.

Innovatie Organiseren
Stuur mij meer informatie over de MERLINQ-aanpak

Waarom met MERLINQ?

De ingrediënten voor onze succesvolle gestructureerde vernieuwingsaanpak:

  • Gebaseerd op de bewezen methode ‘Scaling Lean’, geoptimaliseerd vanuit eigen ervaring.

  • Per innovatie en/of per niche een multidisciplinair team met de juiste expertise, dankzij ons brede netwerk.

  • Vruchtbare combinatie van gepassioneerde analytische en creatieve professionals met scherpe leergierige geesten.